Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-20-2009, 01:03 PM   #1
Senior Member
 
geoffff's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Seattle, WA
Posts: 842
Line Breaks within [url=blah][/url] tags no longer work.

With the upgrade, newlines within:

Code:

no longer work. I had to edit an old posting with:

To be this instead to work:

-- Geoff
__________________

__________________
2004 Ford, SMB 4x4, RB-50
http://octopup.org/sportsmobile
geoffff is offline   Reply With Quote
Old 01-21-2009, 01:03 AM   #2
Senior Member
 
jage's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Franktown, CO
Posts: 7,536
Re: Line Breaks within [url=blah][/url] tags no longer work.

http://<br /> <a href="http://www.sp...eforum.com</a>

It doesn't work with text either- even one line if there is a line break. I think it's a bug in the new board, I've asked on the phpbb forum to see what they say.
__________________
and then
everything changed
jage is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

» Sportsmobile Registry

2006 Ford E250

Lenny

The Yeti

TexGX
Add your Sportsmobile
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -6. The time now is 11:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.