Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-29-2017, 04:08 PM   #1
Senior Member
 
rallypanam's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: San Francisco/Nevada City
Posts: 3,316
Garage
Mobile viewing

I used to be able to, on my phone, switch to the full site and it worked fine. Now it defaults to mobile view, even when I click on the 'view full site' link. What gives?
__________________

rallypanam is offline   Reply With Quote
Old 10-29-2017, 04:21 PM   #2
Senior Member
 
Glider's Avatar
 
Join Date: May 2016
Location: Pacific NW
Posts: 523
Garage
I have the same problem. If I go to the site via clicking a link from an email notification, however, I get to the full site, not the mobile site. That's my work around.
__________________

__________________
The Silver Streak
2006 SMB EB45ish.
5.4L, QuadVan 4x4
Glider is offline   Reply With Quote
Old 10-29-2017, 04:29 PM   #3
Senior Member
 
MountainBikeRoamer's Avatar
 
Join Date: May 2014
Location: OrangeCounty, CA
Posts: 823
Garage
Which browser / mobile operating system are you guys on?

I'm on an iphone --- and had been happily using the Chrome mobile browser to view the SMB Forum (in full web version like you guys are saying) --- but it suddenly stopped displaying anything but the stripped-down basic mobile version several months ago. Can't get it to cooperate anymore.

Safari continues to display the full web version however.
__________________
Mike T
___________________
'95 Ford E250 RB30 PH
MountainBikeRoamer is online now   Reply With Quote
Old 10-29-2017, 05:29 PM   #4
Senior Member
 
Glider's Avatar
 
Join Date: May 2016
Location: Pacific NW
Posts: 523
Garage
I'm using a Samsung Galaxy Note with Android. If I go in directly from Chrome, I get the mobile version. If I link from gmail--which I think is a Chrome variant on my OS--then I get the full version. Go figure.
__________________
The Silver Streak
2006 SMB EB45ish.
5.4L, QuadVan 4x4
Glider is offline   Reply With Quote
Old 10-29-2017, 11:38 PM   #5
Senior Member
 
rallypanam's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: San Francisco/Nevada City
Posts: 3,316
Garage
I'm on iPhone 7. Kind of annoying.

Mods?
rallypanam is offline   Reply With Quote
Old 10-30-2017, 08:14 AM   #6
Senior Member
 
simplesez's Avatar
 
Join Date: Aug 2015
Location: Golden, CO
Posts: 213
Quote:
Originally Posted by rallypanam View Post
I'm on iPhone 7. Kind of annoying.

Mods?
Get tapatalk.
simplesez is offline   Reply With Quote
Old 10-30-2017, 09:21 AM   #7
REF
Senior Member
 
REF's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Boulder, CO.
Posts: 1,279
Send a message via MSN to REF
Ya, I use Tapatalk too, while not perfect, I like the format much better for mobile viewing. Itís much easier to copy/paste, take or pull photos from your phone while in the thread.


'03 Ford E350 7.3L Diesel
SMB RB50 w/CCV top
Quigley 4X4 w/Deavers & Agile RIP kit
__________________
03' 7.3L PowerStroke Diesel
SMB RB-50 w/CCV High Profile Pop Top
Quigley 4X4 w/Deavers & Agile Offroad's R.I.P. package
REF is offline   Reply With Quote
Old 10-30-2017, 06:46 PM   #8
Senior Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: Oregon Ciry Oregon
Posts: 2,100
Oddly enough I do not have the problem. Am running an iPhone SE, basically a 6 in a smaller package, with the latest version of the OS.

I went to the site and got the public version of the mobile site. Then requested the desktop site. After it loaded i logged in. It stayed on the full site as I surfed around and posted this.
__________________
"A straight line may be the shortest distance between two points but it is by no means the most interesting". Jon Pertwee as Dr. Who, The Time Warrior.
larrie is offline   Reply With Quote
Old 10-31-2017, 07:52 AM   #9
Site Team
 
daveb's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Turlock Ca
Posts: 9,427
Garage
Quote:
Originally Posted by rallypanam View Post
I used to be able to, on my phone, switch to the full site and it worked fine. Now it defaults to mobile view, even when I click on the 'view full site' link. What gives?
Several months back I started having to request the desk top site when opening the forum. Not a big deal for me. I'm running an s7 edge. Same with my s-2 tab. I don't know if the Tech admin reads this section or not. Robb if you want to you can PM Janet directly or use the contact button at the bottom of the page. I'll go ahead and make them aware of it but it's best they deal with you (or any members) who are having issues.
__________________
2006 Ford 6.0PSD EB-50/E-PH SMB 4X4 Rock Crawler Trailer

Sportsmobile 4X4 Adventures..........On and off road adventures
daveb is offline   Reply With Quote
Old 10-31-2017, 05:54 PM   #10
Site Team
 
Janet H's Avatar
 
Join Date: May 2015
Location: Pacific NW
Posts: 262
Garage
You might try a restart on the device. I think this is cookie related.
__________________

__________________
.
You have brains in your head. You have feet in your shoes.
You can steer yourself any direction you choose. | Dr. Seuss
Janet H is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

» Sportsmobile Registry

Turtle

rafeman

Woodstock

woodstock
Add your Sportsmobile
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -6. The time now is 09:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.