Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-15-2017, 10:09 AM   #1
Senior Member
 
1der's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: San Francisco, CA
Posts: 1,068
Problem with Forum Posts??

I am getting email messages notifying me of a new post to a thread I have subscribed to. When I go to the thread itself, the post is not there. Happened last night and again this morning, two different threads and postings from two different members.

Anyone else having the same issue?

Glider - I received notice of your post to Joe's Shurflo thread this morning, but your post is not visible when I look at the thread. Can you see your post in that thread?

Hmmmm......
__________________

__________________
Beastie 3: 2002 7.3 EB Cargo: Agile TTB, CCV Mid Top, Custom Walk Through, Lots of stuff added.
1der is offline   Reply With Quote
Old 04-15-2017, 10:27 AM   #2
Member
 
Youngster's Avatar
 
Join Date: Jun 2016
Location: North of SanDiego
Posts: 44
Yup. Noticed the same weirdness a week or 2 ago in thread I'd commented in.
__________________
2003 E-350, 5.4 V8, 2x4, LSD 3.55, WeldTec 6" lift, Penthouse, SMB
2007 KTM 200 XC-W
2003 Honda XR250R CA Plated (retirement trail moto)
2007 Husky TE310 CA Plated
2003 Honda XR650R CA Plated
Youngster is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -6. The time now is 06:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.