Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-24-2019, 04:41 PM   #1
Senior Member
 
gahamby's Avatar
 
Join Date: Sep 2017
Location: VIRGINIA
Posts: 281
Garage
Redirect problems

I can’t navigate the site via Firefox on my PC.
“The page isn’t redirecting properly”
“Firefox has detected that the server is redirecting the request for this address in a way that will never complete
This problem can sometimes be caused by disabling or refusing to accept cookies”
Cookies are enabled. I can make it to the home page most of the time. I can’t get to any threads.
I’m sending this over my iphone.
Please advise,
Thanks GH
__________________

gahamby is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2019, 07:00 PM   #2
Site Team
 
Janet H's Avatar
 
Join Date: May 2015
Location: Pacific NW
Posts: 336
Garage
I'm sorry you're having trouble. Can you try doing a restart and clearing your cache?
__________________

__________________
.
You have brains in your head. You have feet in your shoes.
You can steer yourself any direction you choose. | Dr. Seuss
Janet H is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2019, 07:32 PM   #3
Senior Member
 
gahamby's Avatar
 
Join Date: Sep 2017
Location: VIRGINIA
Posts: 281
Garage
Done all that.
__________________
'07 GMC 2500 6.0
gahamby is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2019, 07:33 PM   #4
Site Team
 
BroncoHauler's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Southern New Mexico
Posts: 8,975
I use Firefox on my home computer. No issues.





Herb
__________________
SMB-less as of 02/04/2012. Our savings account is richer, but our adventures are poorer.
BroncoHauler is offline   Reply With Quote
Old 10-28-2019, 03:58 PM   #5
Senior Member
 
gahamby's Avatar
 
Join Date: Sep 2017
Location: VIRGINIA
Posts: 281
Garage
Seems to work on Safari.
__________________
'07 GMC 2500 6.0
gahamby is offline   Reply With Quote
Old 10-28-2019, 05:52 PM   #6
Senior Member
 
gahamby's Avatar
 
Join Date: Sep 2017
Location: VIRGINIA
Posts: 281
Garage
via Firefox on a Macbook Air
__________________
'07 GMC 2500 6.0
gahamby is offline   Reply With Quote
Old 10-28-2019, 08:56 PM   #7
Site Team
 
Janet H's Avatar
 
Join Date: May 2015
Location: Pacific NW
Posts: 336
Garage
Please try clearing your browser cache on the PC that is giving you trouble. See if it helps...
__________________
.
You have brains in your head. You have feet in your shoes.
You can steer yourself any direction you choose. | Dr. Seuss
Janet H is offline   Reply With Quote
Old 10-29-2019, 04:10 AM   #8
Senior Member
 
gahamby's Avatar
 
Join Date: Sep 2017
Location: VIRGINIA
Posts: 281
Garage
Thanks for all the help. The instructions you linked didn't exactly match the appearance of my Firefox options page but I was able to work it out. I seem to be able to navigate again. Thanks GH
__________________
'07 GMC 2500 6.0
gahamby is offline   Reply With Quote
Old 10-29-2019, 03:57 PM   #9
Site Team
 
Janet H's Avatar
 
Join Date: May 2015
Location: Pacific NW
Posts: 336
Garage
Quote:
Originally Posted by gahamby View Post
Thanks for all the help. The instructions you linked didn't exactly match the appearance of my Firefox options page but I was able to work it out. I seem to be able to navigate again. Thanks GH
Glad you were persistent and worked out a solution
__________________

__________________
.
You have brains in your head. You have feet in your shoes.
You can steer yourself any direction you choose. | Dr. Seuss
Janet H is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3
Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Sportsmobile SIP or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.


All times are GMT -6. The time now is 10:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
×