Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-07-2020, 07:07 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 4
Prosine 2.0 in 2006 E350 6.0 Battery not Charging

Prosine 2.0 in 2006 E350 6.0 Battery not Charging the House batteries.

Shows AC in 125 V Charging Light does not go on just goes to Standby but in the display it says the Charger is Enabled but voltage is down to 10.2 V

What should look for

Ed from Nebraska
__________________

ebrogie is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2020, 08:45 AM   #2
Senior Member
 
Join Date: Nov 2019
Location: Denver Colorado
Posts: 194
When you did your output test did you disconnect the load (house batteries) from the converter?
Is there a reset button? If not try disconnecting the power and see if on the reboot it heals itself.
Are the charging settings adjustable? If so check those settings. Finally check for a good ground.
__________________

Lilnuts2 is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2020, 09:01 AM   #3
Junior Member
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 4
early this morning I shut off the inverter/charger for a few seconds and rebooted that seemed to work and the charging light kicked on
thanks very much we will see if that works over time
Ed
ebrogie is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

» Sportsmobile Registry

Queen bee

Deaner

Serenity

Makalu1
Add your Sportsmobile
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3
Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Sportsmobile SIP or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.


All times are GMT -6. The time now is 03:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
×