Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-06-2016, 11:24 AM   #1
Member
 
2xplore's Avatar
 
Join Date: Sep 2015
Location: Northwest USA
Posts: 47
Threads not refreshing

It doesn't always happen, but sometimes I am unable to get to the end of a thread. My recent tail light post has several replies that I am not able to view. I was notified by email that they are there but when I click the link it brings me to the thread, but only the first 3 replies show. Then the page keeps trying to auto refresh every few seconds, but the latest posts don't show.
I tried deleting cookies and even tried a different browser... same problem.
Is anyone else having this issue or know of a solution?
This has happened on multiple threads.
__________________

2xplore is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2016, 04:40 PM   #2
Senior Member
 
joefromsf's Avatar
 
Join Date: Sep 2015
Location: San Francisco, CA
Posts: 119
Not sure if its related but some forum software can get confused when posts are deleted. Usually manifested itself by indicating there was still another page of posts but when you clicked on next page you just ended up on the current page again.
__________________
2012 E350 RB XLT Wagon, stock (so far) except for removal of two rearmost bench seats
joefromsf is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -6. The time now is 01:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.